MEGÚJULTUNK – A Budaörsi Infó szeptemberi száma már a postaládákban

(Budaörs – 2013. szeptember 12., Budaörsi Infó) Frissebb, színesebb, szórakoztatóbb. Megújult a Budaörsi Infó. Mi nem csak beszélünk a változásról, hanem végre is hajtjuk. 

 

 

 

A szeptemberi szám tartogat néhány meglepetést. Mint ahogy már a címoldalon is láthatják, Budaörs Alkotóváros főcímmel indítottuk útjára ehavi lapunkat. Ebben a szellemben szeretnénk végezni a továbbiakban a munkánkat. Alkotni és alkotni hagyni. Támogatni és felkarolni a tehetségeket, és segíteni őket az útjukon. Mi más lenne a hivatásunk, ha nem ez. Halljuk oly sokszor, hogy a fiataloké a jövő, és bár igencsak elcsépelten is hangzik, viszont szóról szóra igaz. Ha tetszik ha nem.

Begubózhatunk és rágódhatunk a régmúlt dolgain. Kritizálhatunk mindent, hogy úgy érezzük, hogy élünk, de tehetünk valami hasznosat is azzal, hogy segítünk másoknak alkotni. Ezáltal mi is többek leszünk, a város is, és talán kicsit szebben kel majd fel még a nap is.

A szeptemberi számunkban kicsit több a szórakozás, a fotó és a szín, és a lelkesedés is. Az elmaradhatatlan Gasztronavigátor-ra indulhat meg újra a nyáltermelődés, majd pedig fotóriport formájában mutatjuk be a nemrég megtartott Idesüss Budaörs Napját, hogy aki nem jött el, jövőre biztosan velünk tartson.

Lapunkból megtudhatják, hogy Budaörs mit innovál ismét, és hogy kik is azok a naptolvajok. Az iskolaévet Varga János plébános gondolatival kezdjük, mert jó ha tudjuk, hogy milyen lehetőségeink vannak szeptember táján. Majd Tóth József “Füles”-el készült videós portré-interjúnkból olvashatnak egy részletet.

A “világmegváltás” mellett természetesen hirdetésekre is szükségünk van, ezért kicsit kedvezőbbé tettük a feltételeinket és minden budaörsi lakos, illetve cég számára a hirdetések 50%-os kedvezménnyel vehetők igénybe év végéig. Ne hagyják ki az alkalmat!

Felhívjuk a figyelmet újságunkkal arra is, hogy nem biztos hogy jó ötlet felkelni, de erről találnak bővebb információt a lapban.

Végül, de természetesen nem utolsó sorban Frigyesi Andrással az egykori Budaörsi Játékszín, ami ma már Budaörsi Latinovits Színház, újdonsült igazgatójával készült interjúnkat olvashatják.

ÉÉÉÉÉS:

FIGYELEM! FIGYELEM! – FIGYELEM!-kategóriás rész az újságunkban az utolsó lapon található!!!

MÉDIAKOMMANDÓT INDÍT A BUDAÖRSI INFÓ ÉS A BUDAÖRSI INFÓ ONLINE!!!

Olvassanak, kövessenek, lájkoljanak minket!

Nézzék meg videóinkat és informálódjanak tőlünk, mert kell egy elfogulatlan információforrás!

 

(plakát-terv: Horváth Attila)

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.