E-útdíj – Olcsón bérelhető fedélzeti eszközzel is teljesíthető a fizetési kötelezettség

Olcsón bérelhető, szivargyújtós egységeket kínál akcióban egy vállalkozás az e-útdíj megfizetésére a fuvarozóknak.

 

 

 

Az akcióban egyenként havi 100 forintért kínálja fel 10 ezer darab egység bérlését az Auto Securit Zrt. flottakövető társaság szeptember 11-től, de a kvótát nagy érdeklődés esetén tovább bővíthetik – mondta az MTI-nek Windisch Mira, a cég vezetője.

Emlékeztetett arra, hogy szeptember 1-jétől emelkedett a bírságok összege, és naponta akár háromszor is megbüntethetik a teherautósofőrt, ha fizetés nélkül közlekedik díjköteles úton.

A bérletre kínált egység használata egyszerű, a hu-go.hu rendszerében elvégzett regisztráció után már közlekedhet is vele a sofőr – mondta a szakember. Hozzátette, hogy a legolcsóbb egységeket a piacon 25 ezer forintért lehet beszerezni, és tudomása szerint az általuk kínált fedélzeti eszközt – vagy ahhoz hasonlókat – árulnak mások is, de nincs a piacon hasonló konstrukciójú bérleti lehetőség.

Az Auto Securit Zrt.-t 2000-ben alapították. A 2011-es árbevétel 687 millió forint, az adózás előtti eredmény 196 millió forintot tett ki, tavalyi az árbevétele 567 millió forint, az adózás előtti eredménye pedig 151 millió forint volt.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.