Tömegközlekedő tengeri csillagok

(Budaörs – 2013. szeptember 4, Budaörsi Infó) Sokszor hallottuk már a héten, hogy itt az iskolakezdés! Azonban valahogy el is kell jutni odáig. A szerencsések csak felkelnek nyolc előtt 10 perccel és átsétálnak. Aztán ott a reggeli bicajozás, vagy futás a szomszéd kutyája elől. Akikkel nem volt kegyes az élet, azok pedig busszal, villamossal érkeznek a mindennapi “agyzsibbasztásra”.

 

 

 

Szinte mindenkivel előfordult, hogy otthon maradt a bérlete, vagy csak éppen nem vett jegyet, mert inkább valami másra költötte a buszpénzt. Ezekre az esetekre összegyűjtöttünk néhány kifogást, amivel mások már megpróbálták megúszni a pótdíjfizetést. (Forrás töbek között: tekasztorik.blog.hu)

 

Íme az érvek, amikkel  mi, magyarok védekezünk blicceléskor a körúti villamosokon:

 

  • “Maga is tudja, hogy ez zaklatás! 67 éves nyugdíjas háziasszony vagyok, ismerem a jogaimat! Ilyen nincs, hogy békésen ülök és maga idejön zaklatni! Hagyjon engem békén, különben feljelentem hogy megsértette a személyimet!”
  • “A kutyának nincs jegye, mert ez egy macska… Hogyhogy vizsla? Dehogy vizsla. Igen úgy néz ki, mintha vizsla lenne, de ez egy perzsa-tacskó-német juhász-cirmos keverék macska, látod? Jellegzetes, ahogy ül. A vizsla nem így ül, az teljesen máshogy.”
  • “Ez egy csivava. Mivel elfér a táskámban, ezért ingyen utazik, de mivel az én táskámban utazik, én is ingyen utazom, mert nélkülem, egyedül, nem tudna utazni, szóval én csak a csivava táskájának vagyok a hordozója.”
  • “Nincs nálam semmi, de van egy üveg Whiskey-m, konkrétan 32 ezer forint volt, itt a számla róla. Ha megiszod a felét, akkor egálban vagyunk asszem.”
  • “Jaaaaaj téged ismerlek, te folyton itt vagy ezen a villamoson! Te ilyen mobil-hómlessz vagy?”
  • “Ne haragudjon, de süketnéma vagyok. Igen, igen, süketnéma!”
  • “Kérem menjen arrébb, mert fertőző vagyok…komoly betegség, beszéddel és levegővel terjed…nem, nem mutatok semmit fel, a maga érdekében mondom, hogy menjen arrébb, gyilkos vírust hordozok…lehet, hogy én fogom kihalasztani az emberiséget…MENJEN MÁR ARRÉBB HÁT MEG AKAR HALNI?!
  • “Tengeri csillagok ingyen utaznak? Na az remek, mert mint látja, annak vagyok öltözve, most jövök a gyerekem farsangjáról és mindenki láthatja, tengeri csillag vagyok. Márpedig azok, nem tudnak beszélni…Nincs személyim, hát hogy lenne? Látott már maga olyan tengeri élőlényt, akinek hivatalos okmányai voltak? Spongya Bobnak van jogsija például? Naugye! És mégis miket csinál!!! Figyeljen, van a táskámban egy gomba jelmez. Vegye fel, addig elfordulok…nem tudok leszállni, nem érti, hogy tengeri csillag vagyok? ENGEDJEN EL! ENGEDJEN EL! TUNYACSÁP SEGÍTS!”

 

A bliccelés nem szép dolog. Szóval mielőtt elindulsz nézd meg, hogy megvan e a bérleted, vagy vegyél jegyet. Nem vagy te tengeri csillag, még ha a hangok mást is suttognaaak…

Jó utazást mindenkinek!

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.