Michael Jackson ma lenne 55 éves

Michael Jackson augusztus 29-én töltené be ötvenötödik évét, amire a hazai rajongók pontosan úgy készülnek, mintha még mindig köztünk lenne a pop királya. A tragikus hirtelenséggel elhunyt világsztár tiszteletére a magyar követők, zenészek, táncosok és énekesek egy hatalmas torával és természetesen rengeteg zenével készülnek.

 

 

Az Eiffel téren 14 órától közel egy órán keresztül látványos ízelítőt kapnak az oda látogatók abból a koncertből, ami majd novemberben kerül megrendezésre. A tánc, az acapella kórus és sztárokat felsorakoztató élőzenei megemlékezés után pedig felszeletelik a már említett tortát. Az esemény ingyenes, bárki csatlakozhat, aki úgy érzi, hogy rá is hatással voltak Jackson dalai, tánctudása vagy előadó művészete.

Közreműködő művészek: Kocsis Tibor énekes, a 2011-es X-Faktor győztese, Oláh Gergő énekes, a 2012-es X-Faktor győztes, Takács Nikolas énekes, a 2010-es X-Faktor döntőse, Hartmann Gábor koreográfus és tánccsoportja – QUANTUM XXL a 2012 Csillag Születik döntős táncprodukciója, Dér Heni énekesnő, Kovács Áron énekes, zeneszerző, műsorvezető, a KÁOSZ Központ frontembere Bebe,a Back II Black-nek a frontembere és Bolyki Soul & Gospel Kórus Bolyki Balázs vezetésével.

 


 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.