Budaörs Napján módosított útvonalon járnak a 88-as, a 240-es, a 940-es és a 972-es autóbuszok

A Budaörs Város Önkormányzata által rendezett „Idesüss Budaörs Napja” miatt augusztus 30-án, pénteken 23:50-től szeptember 1-jén, vasárnap hajnali 4:30-ig lezárják a Szabadság utat a Károly király utca és a Petőfi Sándor utca között. A forgalmat már a Bretzfeld utcánál elterelik. A forgalomkorlátozás miatt több autóbuszjáratunk is módosított útvonalon közlekedik.

 

 

 

A 240-es, a 940-es és a 972-es autóbuszok a Budaörsi lakótelep irányában nem érintik a Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca és a Budaörs, városháza megállókat. A terelt útvonalon közlekedő járatokra a 88-as busz Baross utca, a 289-es busz Árpád utca és Széles utca, továbbá a 40-es buszok Lévai utcai megállójában lehet felszállni.

A 240-es, a 940-es és a 972-es autóbuszok a Móricz Zsigmond körtér irányában nem érintik a Budaörs, városháza, a Kötő utca és a Petőfi Sándor utca megállóhelyeket. A terelt útvonalon közlekedő járatokra a 40-es busz Bretzfeld utca, Lévai utca, majd a 289-es busz Széles utca valamint Petőfi Sándor utca megállóiban, továbbá az ideiglenesen létesített Károly király utca megállóban a Baross utcában a Károly király utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

A 88-as autóbusz Törökbálint, Munkácsy Mihály utca irányában nem érinti a Szabadság út, a Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca és a Budaörs, városháza megállókat. A terelt útvonalon közlekedő járatra az ideiglenesen létesített Baross utca megállóban (a Baross utcában a Károly király utca kereszteződése után), majd a 289-es busz Árpád utca valamint Széles utca, továbbá a 40-es buszok Lévai utcai megállójában lehet felszállni.

A 88-as autóbusz Kamaraerdő irányában nem érinti a Budaörs, városháza, a Kötő utca, a Petőfi Sándor utca és a Baross utca megállóhelyeket. A terelt útvonalon közlekedő járatra a 40-es busz Bretzfeld utca, Lévai utca, majd a 289-es busz Széles utca valamint Petőfi Sándor utca megállóiban, továbbá az ideiglenesen létesített Károly király utca megállóban a Baross utcában a Károly király utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.