Babaköszöntő csomagot kaptak a budaörsi újszülöttek

A 2013. július elsejét követően született ifjú budaörsi lakosokat köszöntötte Budaörs város polgármestere, Wittinghoff Tamás 2013. augusztus 29-én, az Anyatejes táplálás világnapja alkalmából. A Budaörsi Városházán rendezett eseményen most először babaköszöntő ajándékcsomagokat is kaptak az újszülöttek.

 

 
Az országos tendenciákkal szemben Budaörsön folyamatosan növekszik a lakónépesség. Sok gyermek születik itt, és évről évre egyre több fiatal család választja Budaörsöt lakhelyéül. Ezért is döntött úgy Budaörs Város Önkormányzata, hogy egy kis figyelmességgel teszi emlékezetessé a gyermekek életkezdését.

Wittinghoff Tamás beszédében hangsúlyozta, minden új budaörsi polgárral erősödik a város, legyen bármilyen csöppnyi is még. Hozzátette: egy sikeres és egészséges településnek gyerekzsivajtól kell hangosnak lennie.

Az ajándékcsomagok 7 db különböző méretű gyerek bodyt, egy gyerektakarót, egy oltási naptárat és különböző tájékoztató anyagokat tartalmaznak az igénybe vehető gyermekvédelmi ellátásokról.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.