Fidesz: veszélyes alkura készül Bajnai Gordon és Mesterházy Attila

A Fidesz szerint veszélyes alkut kíván kötni Bajnai Gordon és Mesterházy Attila, mivel azt ugyanazok kötnék meg, akiknek a “sumákságát”, hamis ígéreteit és “szélsőséges gazdaságpolitikáját” az emberek egyszer már megtapasztalták.

 

 

 

Zsigó Róbert, a kormánypárt szóvivője fogalmazott így pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, Mesterházy Attila MSZP-elnöknek és Bajnai Gordonnak, az Együtt-PM vezetőjének egyeztetését követően.

A Fidesz szóvivője kiemelte, újra csak személyekről, pozíciókról és hatalomról szólt az alkudozás a baloldalon, nem pedig az emberek, családok problémáiról.

Közölte, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila alkuja azért is veszélyes, mert “az emberek háta mögött, titokban” kötnék meg, miközben nem beszélnek arról, “mi történik a színfalak mögött”. Hozzátette: azok készülnek megállapodásra, akik egyszer már tönkretették, eladósították az országot.

A szóvivő kijelentette, veszélyes lenne az említett két politikus alkuja azért is, mert a volt kormányfőt olyan “külföldi szervezetek és gazdasági körök pénzelik, amelyek soha nem a magyar családok érdekeit nézték”.

“Nincs kétség afelől, hogy a zárt ajtók mögött születendő paktum árát ezúttal is a magyar emberekkel fizettetnék majd meg” – fogalmazott Zsigó Róbert. Szerinte a baloldal politikájától teljesen idegen az emberek terheinek csökkentése, amit jól mutat, hogy korábban “több százezer embert hajszoltak devizacsapdába”, továbbá elvettek egyhavi bért és nyugdíjat az emberektől.

A kormánypárti politikus azt mondta, “bármihez nyúl a baloldal, mindig a magyar emberek húzzák a rövidebbet”.

“Nincs kétségünk afelől, ha visszajönnének, eltörölnék a rezsicsökkentést, újra csökkentenék a minimálbért és a béreket, és elvennék a családi adókedvezményt sok százezer, gyermeket nevelő családtól” – mondta Zsigó Róbert.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.