Rabolt pénzből vettek kocsit

A budaörsi rendőrök őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy idős asszonyt raboltak ki pilisborosjenői lakásában.

 


A Budaörsi Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 22-én érkezett bejelentés arról, hogy 12 óra körüli időben két ismeretlen férfi csuklyában megjelent egy pilisborosjenői családi háznál és az ott lakó idős asszony arcába gázsprayt fújtak. Ezt követően,- az idős sértett védekezésre képtelen állapotát kihasználva- bementek a lakásba és onnan készpénzt tulajdonítottak el.

A helyszínre kiérkező rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Zoltán 21 éves pilisszántói és N. Péter 18 éves pilisszentkereszti lakosokat. A két fiatal férfit elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van. A nyomozók a megtartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták az elkövetéshez használt kesztyűt és csuklyát, valamint az eltulajdonított készpénz egy részét. Kiderült az is, hogy a gyanúsítottak a könnyen szerzett pénzből még aznap személygépkocsit vásároltak maguknak.

A további eljárást ellenük – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, valamint kezdeményezik a két férfi előzetes letartóztatását.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.