„Innovacity” innovál – Ingyenes mobilalkalmazás Budaörsön

(Budaörs – 2013. augusztus 22., Budaörsi Infó) Wittinghoff Tamás, Budaörs város polgármestere és Nyírő András, az Appsters Mobiltartalom-fejlesztő Kft. igazgatója augusztus 22-én, csütörtökön 11 órakor sajtótájékoztatón mutatták be azt az új mobilalkalmazást, amely segítségével Budaörs nyitott könyvvé válhat az idelátogatók számára.

 

 

 

Sok praktikus segítséget kaphatnak a telefonhasználók telefonjuk segítségével, legyen szó ügyintézésről, turizmusról, vagy egy komolyabb bevásárlásról a város melletti bevásárlóközpontok valamelyikében.

Egyedi képek segítségével navigálja el az érdeklődőt a készüléke városunk nevezetességeihez. Hozzájuthat a legfontosabb közintézmények telefonszámaihoz, valamint tájékozódhat arról is, hogy hol és mit érdemes vásárolni Budaörsön. Ebben útvonaltervező és azonnal kattintható telefonszámok is segítenek.

Az alkalmazásban hibabejelentő funkció is található, amellyel egy fénykép elküldésével lehet jelezni, ha problémát észleltünk a városban.

Az alkalmazás további különlegessége, hogy nem csupán útbaigazító térképként szolgál, hanem aktuális híreket és információkat is nyújt a böngésző számára. Igény esetén értesítést küld a fontosabb eseményekről is a felhasználó számára. A program elkészítésekor törekedtek a praktikusságra, ezért a tartalomjegyzék nem könyvszerűen abc-sorrendben található meg, hanem távolság szerint. Így könnyebben megtudhatjuk, hogy melyik keresett szolgáltatás esik a legközelebb hozzánk.

Az alkalmazás Budaörs néven tölthető le, és teljesen ingyenes.

Az alkalmazás Androidról már most elérhető. A Google Play Áruházból lehet letölteni a Budaörs név beírásával. Az iOS (iPhone) és Windows alapú mobiltelefonokon 10 nap múlva lehet használni a szolgáltatást. A letöltés ingyenes.

Hamarosan mi is teszteljük, és megosztjuk majd a tapasztalatainkat, illetve várjuk az Önök észrevételeit is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.