Kifestik a Kerepesi út 500 méter hosszú falfelületét szombaton

Önkéntesek festik le a Józsefvárosban, a Kerepesi utat a Keleti pályaudvartól elválasztó falat 500 méter hosszan a Let’s Colour Egyesület szervezésében augusztus 3-án, az akcióra még várnak jelentkezőket.

 

Budapesten a Józsefvárosi Önkormányzat, a MÁV és az egyesület összefogásában valósul meg a több mint 1000 négyzetméternyi szürke falfelületet átfestése. A Kerepesi utat a Keleti Pályaudvar síneitől elválasztó betonkerítés a Let’s Colour színdizájnere, Hegedűs Babett tervei alapján újul meg – közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

A munkára még korlátozott számban várják az önkéntesek jelentkezését a http://goo.gl/ncWBNw oldalon. A munkához a szervezők biztosítják a festéket és az eszközöket.

A szervezet ebben az évben pályázati forrásból a szombati festéssel együtt négy helyszínen, összesen 4000 négyzetméternyi falat színesített ki; Kéleshalmon egy ifjúsági klubot, Szigetszentmiklóson egy sajátos nevelési igényű gyerekeket is nevelő általános iskola falait, Kecskeméten pedig a Lánchíd Utcai Általános Iskolát festették át.

A pályázati kiírás és a program részletei a www.letscolour.hu oldalon olvashatók.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.