Tíz nap alatt, öt bűnügyben, hat letartóztatás – A Budaörsi Rendőrkapitányság sikerei

Tíz nap alatt, öt bűnügyben hat, gyanúsított került előzetes letartóztatásba.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányságon az elmúlt két hétben nagyon jó felderítési eredmények születtek a Bűnügyi- és Közrendvédelmi Osztály, valamint a Budakeszi Rendőrőrs munkatársainak köszönhetően.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves román állampolgárságú férfi ellen, míg egy 47 éves férfi ellen rablás bűntettének, valamint szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Vagyon elleni bűncselekmények kapcsán egy 35 éves és egy 37 éves testvérpár került a budaörsi rendőrök látókörébe üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Üzletszerűen, nagyobb értékre elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves férfi ellen, míg dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 42 éves férfi ellen folyik büntetőeljárás.

A rendőrség kezdeményezésére az illetékes bíróság valamennyi gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte. Ellenük a Budaörsi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya és Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.