Félmilliós nyomravezetői díj a bankrabló kézre kerítésére

Félmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Pest megyei rendőrfőkapitány annak a férfinak az elfogása érdekében, aki Gyálon, Üllőn és Budaörsön is fegyvert fogott bankalkalmazottakra pénzt követelve tőlük – közölte a főkapitányság szóvivője csütörtökön.

 

 

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az ismeretlen elkövető június 10-én, nem sokkal 8 óra után Gyálon, három nap múlva pedig Üllőn ment be egy pénzintézetbe, mindkét helyen fegyverrel megfenyegette az alkalmazottakat és készpénzt követelt tőlük. Mivel nem járt sikerrel, üres kézzel elmenekült, de június 17-én déltájt egy budaörsi pénzintézetben ismét próbálkozott. A fenyegetés hatására itt nagyobb összeget adtak át neki – tette hozzá a szóvivő.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kéri, hogy aki a police.hu-n is közzétett grafikán látható támadót felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a főkapitányságot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es, illetve 107-es központi segélyhívón.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.