Bankot rabolt ma Budaörsön a múlt héten Gyálon és Üllőn próbálkozó férfi

Egy budaörsi pénzintézetet rabolt ki hétfő délelőtt az a férfi, aki a gyanú szerint a múlt héten Gyálon és Üllőn próbálkozott hasonló bűncselekménnyel – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK).

 

 

Az eddigi adatok szerint a férfi hétfő délelőtt fegyverrel a kezében bement egy budaörsi pénzintézetbe, az alkalmazottakat megfenyegette és pénzt követelt tőlük.

A fenyegetés hatására nagyobb összegű pénzt adtak át a rablónak, aki ezután gyalogosan elmenekült – olvasható a rendőrség honlapján. A férfi sötét színű, kantáros munkásnadrágot és sötétkék baseballsapkát viselt. Feltehetően ugyanez a férfi próbált kirabolni egy gyáli és egy üllői pénzintézetet a múlt héten. Akkor is fegyverrel fenyegetőzött. Üllőn lövések is eldördültek, de senki sem sérült meg. A PMRFK rablási alosztályán fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. A férfiról készült fotók a rendőrségi oldalon megtalálhatók: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/ezuttal-budorson-rabolt.

A rendőrség azt kéri, hogy aki az illetőt felismeri vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információja van, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot a 237-4339-es budapesti telefonszámon vagy az ingyenes 107-es, illetve 112-es számot.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.