Török Zsolt összefogásra szólított fel a kormány leváltásáért

Összefogásra szólított fel az MSZP szóvivője szerdai debreceni sajtótájékoztatóján annak érdekében, hogy leváltsák Orbán Viktor “tolvaj kormányát”.

 

 

A döntés az emberek kezében van – mondta Török Zsolt, hozzátéve: ha az MSZP kerül hatalomra, igazságosság, szabadság és nagyobb biztonság lesz az országban.

A politikus üdvözölte, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ szerdán visszavonta az iskolagyümölcs-programra kiírt közbeszerzési pályázatot, amelynek a feltételeit szerinte egyetlen cég tudta volna teljesíteni, s az is egy fideszes képviselő érdekeltségi körébe tartozik.

“A föld- és trafikmutyik után ez is a piac újraosztása lett volna, amivel egy-két ember járt volna jól” – tette hozzá a szóvivő.

Török Zsolt reményét fejezte ki, hogy az intézményfenntartó ezután “tiszta, átlátható, normális pályázatot” ír ki.

A pénztárgépek adóhivatalhoz bekötésének június 30-ról szeptember 1-jére történő halasztását Török Zsolt – Ángyán Józsefet idézve – úgy értékelte: “a maffiacsaládok nem tudtak megegyezni, hogy a tolvajkormány igényeit ki elégítse ki”.

A debreceni MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatón Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja narancsszínű lufikat engedett a magasba egyebek között olyan feliratokkal, mint: “kinevezett kegyeltek”, “tisztább közéletet”, “trafikmutyi”, “az egészség nem pénzkérdés, rövidebb várólistákat”, “20 százalék a tiszta közélet?”, “gáz van!”.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.