Dzsudzsák Balázs balesetet szenvedett az M3-ason, de nincs baja

Balesetet szenvedett az M3-as autópályán Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgója, de nem sérült meg. Az autópálya Gyöngyös és Hatvan közötti szakaszán több baleset is történt a vasárnap kora délutáni felhőszakadásban.

 

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja vasárnap Vörösbaranyi József menedzser tájékoztatására hivatkozva arról számolt be, hogy a szélső “délután egy bérelt autóval Budapestről tartott haza édesanyjához, amikor az M3-as autópályán a megváltozott időjárási körülmények miatt balesetet szenvedett”.

Dzsudzsák épségben szállt ki az autóból, a balesetben más sem sérült meg, és senkinek sem okozott kárt.

A válogatott labdarúgó jelezte, az ügyet lezártnak tekinti, és hétfőn a terveknek megfelelően ott lesz a válogatott telki edzőtáborában.

Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata csütörtökön Győrben Kuvaittal játszik barátságos mérkőzést.

Az M3-as autópályán vasárnap délután hirtelen lezúduló felhőszakadásban négy baleset történt Gyöngyös és Hatvan között – tájékoztatta az MTI-t a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Vámos Boglárka közölte: a négy balesetben csupán egy ember sérült meg. Egy luxusautó is szerencsétlenül járt a sztrádán.

Az autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 66-os kilométerszelvényben két autó, egymástól függetlenül lesodródott az útról. Az egyik utasát mentőhelikopter vitte kórházba. Ugyanakkor a Budapest felé vezető oldalon, a 68-as kilométerszelvényben két gépkocsi összeütközött, abban a balesetben nem sérült meg senki. További két, kisebb koccanásos baleset is történt a térségben, de rendőri intézkedésre nem volt szükség – közölte Vámos Boglárka.

A Nemzeti Sport online szerint Dzsudzsák Balázs egy Lamborghini Aventador típusú luxusautót vezetett.

A Lamborghini Aventador egy kétüléses sportautó, amelyet 2011 óta gyártanak Olaszországban. Ára Európában mintegy 255 000 euró, maximális sebessége 350 kilométer/óra, és 2,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órára.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.