Ismét Színházak éjszakája – A szervezők a nézők ötleteit várják

Az idén is megrendezik a Színházak éjszakáját; a szervezők a közönség ötleteit várják: az érdeklődők a rendezvény honlapján található kérdőív kitöltésével segíthetik a program összeállítását.

 

Mint az esemény honlapján olvasható, 2013-ban a tavalyihoz hasonlóan izgalmas programokkal, előadásokkal várják a közönséget. Szeretnék, ha az előző évi rendezvény résztvevői megosztanák a szervezőkkel ötleteiket, véleményüket a honlapon található kérdőív kitöltésével.

A http://www.szinhazakejszakaja.hu/ oldalon elérhető kérdőív kérdései a 2012-es rendezvényre vonatkoznak. A kérdések között szerepel, hogy mi volt a válaszadó kedvenc programja, melyik eltervezett programra vagy színházba nem sikerült végül bejutnia, melyik színházban járt, van-e kedvenc színháza, valamint az is, hogy hány helyszínt, színházat szeretne meglátogatni a karszalaggal.

A szervezők olyan kérdésekre is várják a választ, hogy milyen jellegű programok érdeklik a nézőket, honnan értesültek a programokról, előre megtervezik-e az estét, vagy csak a helyszínen döntik el, mit szeretnének látni. A kérdések között megtalálható az is, hogy hány órától kezdődjenek a programok és meddig tartsanak.

A Színházak éjszakáját a színházi világnaphoz kapcsolódva először rendezték meg tavaly Budapesten: a 2012. március 31-én, szombaton délután kezdődő és vasárnap hajnalig tartó eseménysorozaton új oldalukról, rendhagyó, interaktív programokkal, kiállításokkal, új előadásokkal, koncertekkel és beszélgetésekkel mutatkoztak be a fővárosi teátrumok.

A rendezvény óriási érdeklődés mellett, jó hangulatban zajlott 7-8 ezer látogatóval, ami a részt vevő színházak befogadóképességéhez képest túl soknak is bizonyult, egyes programokra sokan nem is jutottak be.

A szervezők akkor az MTI-nek arról beszéltek, hogy sok helyütt jelentett problémát a nagy tömeg. A szervezés tanulságainak összegzésekor megoldást keresnek arra, hogyan lehet ezt a jövőben elkerülni.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.