Rómeó és Júlia-közönségtalálkozó a Vígszínházban

Közönségtalálkozót tartanak a Vígszínházban a Rómeó és Júlia című előadás után kedden este; a beszélgetésen a produkciót rendező Eszenyi Enikő, a darab fordítója, Varró Dániel és a főszereplők vesznek részt.

 

A keddi előadás után a Fidelio Színházi Est-sorozat keretében rendezendő közönségtalálkozón Eszenyi Enikő és Varró Dániel mellett a friss Ruttkai-gyűrűs Bata Évával, Varju Kálmánnal, Börcsök Enikővel, Mészáros Mátéval és Molnár Áronnal találkozhatnak az érdeklődők – olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Shakespeare klasszikus remekművét 2011 áprilisában mutatták be Eszenyi Enikő rendezésében, Varró Dániel új fordításában, az előadás mind a fiatal közönségnél, mind az idősebb korosztály körében sikert aratott – áll a közleményben.

Mint írják, a Vígszínház produkciója már bemutatásának évében az ország egyik legnépszerűbb előadása lett: 2011-ben több mint 32 ezren voltak rá kíváncsiak, ezáltal 6. helyezést ért el az országos nézettségi listán. Azóta több mint 50 alkalommal játszották el a világirodalom egyik legszebb szerelmi történetét.

A Vígszínház színpadán Júlia szerepében Bata Éva, Rómeóként Varju Kálmán látható, a produkció díszletét és a jelmezt Kentaur készítette, a zenét Presser Gábor írta.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.