Lehet szavazni az Astellas Gyermekrajz Pályázatra beküldött alkotásokra

Kedd reggeltől két pályázat is várja a nagyközönség szavazatait. Az idén hatodik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat mellett egy 2012-ben debütált újabb nemes megmérettetés, az Astellas Gyermekrajz Pályázat közönségszavazása is elindult. Míg az Év orvosa pályázat legjobbjaira a  www.astellasazorvosokert.hu/szavazas címen, a rajzpályázatra beérkezett csodálatos alkotásokra a  https://www.facebook.com/astellas.azevorvosa facebook oldalon lehet voksolni. A szavazási időszak mindkét pályázat esetében 2013. január 31. 24:00 óráig tart.

 

Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat sok csodálatos pillanatot hozott idén is. Az emberi sorsokat, élethelyzeteket bemutató, a gyógyulás, vagy éppen a gyógykezelés pillanatait felelevenítő 185 betegtörténeteken keresztül a páciensek 2012-ben összesen 136 orvos jelölését kezdeményezték. Közülük többen sokadszorra váltak e pályázat szereplőivé, ami évről-évre tanúsított kiemelkedő teljesítményük, emberségük és hivatásszeretetük elismerését egyaránt magában hordozza.

Az idén beérkezett történeteket az Astellas-díjas orvosokból álló zsűri az elmúlt hét folyamán értékelte és kijelölte a továbbjutók körét. A 89 döntős történetben méltatott orvos a ma indult közönségszavazás mellett az elkövetkezendő hetekben szakmai értékelésen is részt vesz, melynek eredménye alapján a zsűri idén a legjobb három orvos személyéről – szakmai szempontokat is figyelembe véve – maga is dönt. A közönségszavazáson legjobb eredményt elérő orvos Astellas-közönségdíjban részesül.

Az idén első alkalommal meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázatra három korosztályban összesen 335 csodálatos alkotás érkezett. A pályázati zsűri e munkákat az elmúlt héten értékelte és a döntőbe végül 115 rajzot juttatott tovább. A döntős alkotások készítőinek névsora a következő linken érhető el:  http://www.astellasazorvosokert.hu/megvannak_a_rajzpalyazat_dontosei.

A zsűri a döntőbe került rajzokat maga külön is értékeli, így a pályázat zárásakor a közönségszavazás és a zsűri szakmai értékelése alapján legjobbnak bizonyuló alkotások készítői mind elismerésben részesülnek.

A pályázatokkal kapcsolatos információk a következő címeken tekinthetők meg: www.astellasazorvosokert.hu

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.