A 149-es busz kivételével a BKV járatai menetrend szerint elindultak

Változó intenzitással havazott éjszaka Budapesten, a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. 85 munkagéppel és 290 hómunkással takarította az utakat. A 149-es autóbuszt leszámítva a BKV valamennyi járata menetrend szerint közlekedik.

 

Az FKF tájékoztatása szerint éjszaka a főutakat, járdákat, közlépcsőket, gyalogátkelőhelyeket takarították, és olyan területek is voltak, ahol megkezdték a mellékutak takarítását, azonban amikor ismét havazni kezdett, a szóró járművek visszatértek a fő- és közösségi útvonalakra.

A társaság közleménye szerint a II. kerületben a Szép Juhászné úton meghibásodott egy munkagépük, ami akadályozza a forgalmat. A műszaki mentést reggel kezdik meg, ezért arra kérik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán közölte, hogy teljes vonalon leállt a 149-es autóbusz közlekedése a jeges és csúszós út miatt, az említett járaton kívül azonban jelenleg nincs egyéb, időjárás okozta fennakadás a fővárosi tömegközlekedésben. A hajnali helyzet szerint a többi járat elindult és menetrend szerint, zökkenőmentesen közlekedik – tudatta a társaság.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.