Közbeszerzéseket írt ki a Volánbusz Zrt. járműbeszerzésre és finanszírozásra

Közbeszerzéseket írt ki a Volánbusz Zrt. járművek beszerzésére és finanszírozásra – a felhívások a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelentek meg.

 

A tárgyalásos felhívás szerint január 25-ig kell jelentkezni 114 új autóbusz szállítására, amelyből 33 darab alacsonypadlós szóló busz, 35 darab alacsonypadlós és hosszú szóló jármű, 46 darab pedig alacsonypadlós csuklós autóbusz. Az első tárgyalás tervezett időpontja március 11.

Ugyancsak január 25-ig kell jelentkezni a használt autóbuszok bérlésére, és a bérlet ideje alatti javítási, karbantartási feladatok ellátására és tárolására kiírt tárgyalásos eljárásra. A 132 darab használt autóbuszt – a kiírás szerint – Budakeszi, Budaörs, Diósd, Gyál, Nagykovácsi, Pécel, Solymár, Szigetszentmiklós, Törökbálint térségében közlekedtetnék, és az első tárgyalást március 11-én tartanák.

A Magyar Fejlesztési Bank Közlekedésfejlesztési Finanszírozási Programja keretében a Volánbusz hitelkeret biztosítására is tárgyalásos közbeszerzést hirdetett január 15-i ajánlattételi határidővel.

A kiírás szerint a hitelkeret szerződés három részből áll: az első 3,3 milliárd, a második 1,6 milliárd, a harmadik 2,5 milliárd forintra szólna, mind három estében 10 százalékkal növekedhet a hitelkeret.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.