A budaörsi polgárőrők is adományoztak

Nemrég adományokat gyűjtöttek, majd osztottak szét a rászorulók között a Budaörsi Polgárőr Kiemelten Közhasznú Egyesület tagjai. 

 

A budaörsi polgárőrök járőrfeladatuk ellátása közben, azt is megnézték, hogy kinek milyen segítségre lenne szüksége, illetve merre találnak hajléktalanokat.

Az akcióra egyébként már korábban felkészültek, hiszen a lehetőségekhez mérten egész évben gyűjtötték a felajánlásokat, adományokat.  A csomagok főként élelmiszereket tartalmaztak, főleg a tejtermékekre fektetve a hangsúlyt, hiszen ezek az egyik legfontosabb alap élelmiszereknek számítanak. A csomagok mellé meglepetésként egy kis szaloncukor is járt, egy meleg pléd kíséretében.

A hajléktalanok mellett, kiemelt figyelmet fordítottak az idősebb korosztályra is. Ezen belül is az egyedülálló idős emberekre, mozgáskorlátozottakra és gyermekeiket egyedül nevelőkre is.

A játékok mellé az ajándékcsomagokba tartós élelmiszereket, mint például lisztet, teát, krumplit, és édességet: lekvárt, cukrot, kakaót, illetve egy kevés mandarint is elhelyeztek.

Mindezek mellett pedig a hideg időre való tekintettel 15 mázsa felhasogatott tűzifával is segítették az időseket.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.