Rendőrségi Hírek

A rendőrség két gyanúsítottat is keres. Kéri a lakosság segítségét, amennyiben valaki felismeri jelentkezzen a Rendőrkapitányságon.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrse nyomozást folytat zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

 

Jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen tettes 2012. 08. 03-án 23 óra 00 perc és 2012. 08. 04-én 00 óra 30 perc közötti időben Budakeszin a Budaörsi út – Pátyi út kereszteződésében megállított és leszólított egy középkorú nőt, majd közölte vele, hogy meg fogja erőszakolni, azt követően, pedig elvágja a torkát. Szavainak hitelességének érdekében az elkövető hátsó zsebéből egy megközelítőleg 20 cm pengehosszúságú kést vett elő.

A sértett elmondása szerint a grafikai rajzon látható elkövető: magyar állampolgárságú, kb. 165 cm magas, fehér bőrű, vékony testalkatú, barna rövid hajú, kék szemű, szemüveget, arcszőrzetet az elkövetéskor nem viselt, különös ismertetőjele nincs, fekete színű bakancsot, világos színű farmert, fekete színű, hosszú ujjú inget viselt, az ing alatt egy fekete színű feliratos pólót viselt, amin egy ökölbe szorított kéz volt, melynek középső ujja nyitva volt.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya eljárást folytat tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt.

Jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen elkövető 2012. november 15-én a délutáni órákban Budaörs egyik barkács áruházából eltulajdonított 4 darab LED izzót.

A szabálysértés elkövetőjéről a biztonsági kamera által rögzített fényképfelvétel készült. Az elkövető 40 év körüli, kb. 180-185 cm magas, erős testalkatú férfi, aki a fenti időpontban világos kabátot, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekményekről, illetve a képeken látható személyekről érdemleges adattal, információval rendelkezik, az hívja a 0623/505400-as telefonszámot vagy tegyen bejelentést a telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható telefonszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.