Újra teljes vonalán jár a 3-as metró

Újra teljes vonalán közlekedik a 3-as metró – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő este az MTI-vel. Az utasokat egy ideig pótlóbuszok szállították egy szakaszon, mert a Dózsa György úti állomásnál füstöt észleltek.

 

A BKK korábban arról tájékoztatta az MTI-t: az egyik szerelvény alól észleltek füstöt. Az utasokat leszállították a járműről, így ők biztonsággal elhagyhatták a metró területét. Nem sérült meg senki, a történtek okainak feltárása haladéktalanul megkezdődött.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy mire a tűzoltók kiértek a helyszínre, a metrószerelvényen és az állomáson sem tartózkodott senki. A peronon még füst volt, de hőkamerával sem sikerült megtalálni a túlmelegedés forrását.
 

A metrószerelvények helyett a Deák Ferenc tér és Újpest-központ között egy ideig pótlóbuszok jártak. Ezek közlekedését viszont a Deák Ferenc tér térségében akadályozta az új felsőoktatási koncepció elleni, be nem jelentett hallgatói demonstráció.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.