CÖF: Gyurcsány Ferenc “hazugságbeszédét” folytatja Bajnai Gordon

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, valamint a Békement Egyesület vezetői szerint Bajnai Gordon volt kormányfő, a Haza és Haladás Egyesület elnöke Gyurcsány Ferenc 2006-ban elhangzott “hazugságbeszédét” folytatja.

 

A civil szervezetek csütörtökön ezt arra reagálva közölték az MTI-vel, hogy Bajnai Gordon előző nap az Együtt 2014 Facebook-oldalán videoüzenetében azt mondta: az “országot irányító rezsim” félelemből indított lejárató kampányt ellene, miután a CÖF kiadványt jelentetett meg, amellyel a Gyurcsány- és Bajnai-kormány intézkedéseire hívta fel a figyelmet.

A fórum szerint Bajnai Gordon rágalmaz és azért támadja a Békemenetet, mert el akarja terelni a figyelmet arról, “hogyan tették tönkre az országot” a 2010-et megelőző években. Hozzátették: nem tud elszámolni azzal, miért adósította el az országot, és nem akar beszélni arról, hogy kormányzása alatt megállt az ország gazdaságának növekedése.

A Békemenetet alkotó több száz civil szervezet és több százezer támogatójuk nevében felszólították “Bajnai Gordont és a gyűlölet kampányának szervezőjét, Szigetvári Viktort, hogy hagyjanak fel Magyarország legnagyobb civil közösségének rágalmazásával és számoljanak el kudarcos kormányzásuk következményeivel” – olvasható a közleményben.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.