RENDŐRSÉGI FELHÍVÁSOK

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat készpénz-helyettesítő fizetési eszköz jogosulatlan felhasználásával elkövetett, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt.

 

Jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2012.10.17 napon 16:00 és 17:00 közötti időben Budaörs, Hegyalja utcában a földről eltulajdonított egy tárcát benne készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal.

Az eltulajdonított bankkártyákról az elkövető több alkalommal megpróbált készpénzt felvenni sikertelenül, egy alkalommal pedig sikeresen vásárolt vele egy budaörsi élelmiszerboltban.

A fényképen látható elkövető: 25 év körüli, fehér bőrű, 175-180 cm magas, sportos testalkatú, sötétbarna színű rövid hajú. Az elkövetéskor fehér pólót és fekete kabátot viselt.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

 

 

Jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2012. november 14. napon 19:50 körüli időben a Budapest – Komárom vonalon közlekedő 4828 számú személyvonaton a jegykezelőt menetjegy kezelés közben sértegette, meglökte, majd Biatorbágy MÁV állomásnál a vonatról leszállt és távozott a helyszínről.

 

A sértett elmondása alapján az elkövető kb. 175-180 cm magas, sportos testalkatú, rövid hajú, vörös szakállú, magyarul jól beszélő kb. 25-30 év körüli férfi volt. Felül kapucnis, szürkés fekete felsőt viselt, amely hosszú ujjú, mellkas részén fehér csík látható, a hátulján pedig felirat és valamilyen ábra. Alul szürkés farmer nadrágot viselt fekete övvel, amely elől nagy méretű négyzet alakú csattal ellátott. Vele tartózkodott egy hölgy, aki jól szituált kb. 160 cm magas volt.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekményekről, illetve a fényképen látható személyekről érdemleges adattal, információval rendelkezik, az hívja a 0623/505400-as telefonszámot vagy tegyen bejelentést a telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható telefonszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.