Bajnai: álcivilek folytatnak álságos kampányt ellenem

Bajnai Gordon szerint az “országot irányító rezsim” félelemből indított lejárató kampányt ellene. A volt miniszterelnök az Együtt 2014 választói mozgalom Facebook-oldalán szerdán közzétett videoüzenetben arra reagált, hogy elkezdték kézbesíteni a háztartásokba a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kiadványát, amely a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány intézkedéseire emlékeztet.

 

A volt kormányfő, a Haza és Haladás Egyesület elnöke a videoüzenetben azt mondja: a hatalomvesztéstől félő rezsimnek a pénz nem akadály, hogy politikai ellenfeleiről hazugságokat terjesszen. “Álcivilek folytatnak álságos kampányt hazug finanszírozásból” – állítja, megjegyezve, hogy legalább 150 millió forint értékű kampány folyik ellene “a neten, az utcán, a buszok hátulján és legújabban álmagazinokban”.

Bajnai Gordon arra hívja fel a figyelmet, hogy az Együtt 2014 weboldalán tételes választ adnak a CÖF kiadványában foglaltakra, és a cáfolatok terjesztésére kéri a választói mozgalom támogatóit.

A honlapon hazugságnak nevezik, hogy a Bajnai-kormány növelte az államadósságot, hogy szerepe volt a Malév csődjében, illetve azt, hogy a volt kormányfő a kettős állampolgárság ellen szavazott a nyolc évvel ezelőtti népszavazáson.

Részletes leírást adnak emellett a Hajdú-Bét-ügyről – miután a CÖF által kiadott Tény című lapban egy asszony arról beszél, hogy Bajnai “gyilkos üzletpolitikája” vezetett a férje halálához -, és cáfolják azt, hogy Bajnai Gordon édesapja csődbe vitt egy bútorgyárat, mondván, a vállalkozás akkor ment csődbe, amikor Bajnai György már nem vett részt az irányításában.

Megemlítik továbbá, hogy a volt miniszterelnök nem volt a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) fizetett alkalmazottja, s hogy Bajnai és hivatali elődje, Gyurcsány Ferenc a kilencvenes évek eleje és 2006 nyara között nem dolgozott együtt, és közös üzleti érdekeltségük sem volt.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.