Áruházak biztonsági vezetői a Budaörsi Kapitányságon

A Budaörsi Rendőrkapitányság vezetője Galuska-Tomsits László r. ezredes egy közös találkozót kezdeményezett az illetékességi területen található 35 áruház biztonsági vezetőivel. A 2012. december 3-án megtartott értekezleten 12 nagyáruház képviselője vett részt és osztotta meg egymással, és a kapitányság vezetőivel a nézeteiket az áruházak területén előforduló vagyon elleni bűncselekményekkel kapcsolatban.

 

A találkozó célja többek között a lopások visszaszorítása együttes erővel, valamint a megelőzés és a figyelemfelhívás előnyeire történő rávezetés volt.

A Kapitányságvezető többször hangsúlyozta, hogy az összefogás mind az áruházak, mind pedig a rendőrség intézményével hasznos lehet a jövőre nézve és meggyorsítja az információáramlást az esetleges elkövetőkkel kapcsolatban.

Az ülés végére egyértelmű megállapodás született a szoros együttműködés gyakorlására, ami által ezután is gyors és szakszerű intézkedések elérését szeretnék megvalósítani, megtestesítve a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetője által meghatározott intézkedési tervezetet.

Az áruházak területén az ünnep közeledtével a nagy tömegben zseblopásokra és autófeltörésekre lehet számítani, ezért mindenkinek fokozottan kell vigyáznia az értékeire.

Az akció keretén belül Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai a mellékletben látható vagyonvédelmi szórólapokat fogják osztogatni, ezzel is felhívva a vásárlók figyelmét, hogy a felelőtlenség ne adjon okot a bűncselekmények elkövetésére.

(Forrás: Budaörsi RK)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.