Nagyarányú győzelem!

2012. december 01-én, szombaton az  NBI/B nyugati csoportjának 11. fordulóját rendezték. Csapatunk ezennel a Szentendre otthonába látogatott, ahonnan magabiztos, jó játékkal elhoztuk az újabb két pontot!

 

Szentendrei NKK – Budaörs-Érdi VSE II.                         16:34  (6-20)
Szentendre, Kálvária utca 16.

Játékvezetők: Murvai-Buzogány László, Szilvási Gábor

Budaörs: Andrási B., Dancs N., Megyes I., Bízik B., Földes V. , Szilágyi O., Hatala V., Tóth L., Markovics D., Mikó G., Pádár M., Nagy Zs., Dublinszki D., Gazdag K., Szabó A

Jó tempóban kezdtük a mérkőzést, védekezésünk hamar összeállt, így lehetőségünk nyílt a gyors támadásvezetésre. Szerencsére nem estünk abba a hibába, hogy “átvesszük” az ellenfél viszonylag lassú tempóját. Folyamatosan növeltük előnyünket, ellenfelünk támadásait rendre kivédekeztük, melyekből sikerült lerohanás gólokat szereznünk. Az első játékrész végére jelentős különbség alakult ki, 14 gólos budaörsi előnnyel vonulhattak a csapatok a félidőre. (6-20)

A második játékrészben sem változott sokat a kép. Továbbra is magabiztosan és jól játszottak lányaink. Az első félidőben kiharcolt előnyünket sikerült tovább növelnünk, és a lefújás után 18 gólos győzelemnek örülhettünk!

Csapatunk ezzel a győzelemmel továbbra is őrzi helyét a tabella harmadik helyén!

Gratulálunk!

Hajrá Budaörs!

Lilinho

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.