Betört, kitakarított és számlázott

Betört, takarított és az egészről számlát adott egy nő az Egyesült Államokban, amiért végül nem pénzt, hanem felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

 

Az eset Clevelandben történt. A rejtélyes takarítótündér egy 53 éves nő, Susan Warrennek hívják. Elmondása szerint autózás közben egyszerre rátört a tettvágy, úgyhogy leparkolt, és betört egy családi házba. Először elmosogatott, aztán kivitte a szemetet, majd kiporszívózott – bár csak az alsó szinten -, végül pedig letörölgette a port. Mindezért 75 dollárt számított fel. Az összeget felfirkantotta egy szalvétára, és a telefonszámát is mellékelte.

A háziak hazatérve igencsak meglepődtek a dolgon. Azt hitték, egy takarítószolgálat tévedésből küldte egyik emberét hozzájuk, rossz címet adva meg neki, ám miután felhívták a megadott telefonszámot, kiderült, hogy nincs tévedés, és valójában betörő takarított náluk. A 75 dollárt amúgy sokallták, legfeljebb 15-re taksálták a kéretlen házimunka díját.

Feljelentést tettek, a gerillatakarító pedig egy év felfüggesztett börtönt kapott húsz óra közmunkával megfejelve – adta hírül a brit Metro újság.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.