Tíz év után új kislemezzel rukkol elő Cher

Egy évtized után új kislemezzel rukkol elő Cher amerikai énekesnő, aki a Twitteren és a Facebookon népszerűsíti a Woman’s World című számot.

 

A 66 esztendős előadó egy Twitter-bejegyezésben tette közzé az új szerzeményhez vezető linket, “Boldog hálaadást!” kívánva rajongóinak. Cher mintegy 1,1 millió Twitter-követője szinte azonnal megrohamozta az énekeső hivatalos internetes oldalát.

“Amikor elkezdtem énekelni ezt a számot, erős és híres nők jártak a fejemben. Aztán arra gondoltam, hogy a ‘fene egye meg’ ez a világ a nőké, és mi mindannyian erősek vagyunk” – idézte az énekes bejegyzését a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadás (http://www.telegraph.co.uk/culture/music/rockandpopmusic/9698502/Cher-reveals-new-single-Womans-World.html).

Egyik rajongójának kérdésére Cher elmondta, az új album hangzásvilága “olyan lesz, mint a Believe-é” volt, vagyis “eklektikus”, tele “nagyszabású kórusos” énekekkel és “szívszaggató” balladákkal. Az énekesnő egyelőre nem hozta nyilvánosságra az új korong címét.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.