Vasárnap délután lezárják a Lánchidat

November 18-án, vasárnap 14 és 21 óra között forgatás miatt lezárják a Lánchidat. Emiatt a 16-os és a 105-ös autóbuszok az Erzsébet hídon át közlekednek.   
2012. november 18-án, vasárnap 14 és 21 óra között forgatás miatt lezárják a Lánchidat és rövid időre megállítják a forgalmat a Széchenyi István tér északi részén, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon. Emiatt a 16-os és a 105-ös autóbuszok terelve, az Erzsébet hídon át közlekednek.  

 

 

A 16-os és a 105-ös autóbuszok 15 órától üzemzárásig a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon fognak közlekedni. Pest felé a Széchenyi István tér, Buda felé a Hild tér és Széchenyi István tér megállók maradnak ki. A 16-os buszok végállomása a lezárás idején az Erzsébet térről átkerül a Kiskörútra, a villamos-végállomás mellé, a 109-es autóbuszok Kőbánya alsó vasútállomás irányú megállójába.   A 16-os és a 105-ös buszok a terelt útvonalon Buda felé a Deák Ferenc tér M megállóban (a 109-es autóbusz Kőbánya irányú megállójában), a Ferenciek tere M megállóban (7-es autóbuszcsalád megállóhelyén), az Erzsébet híd, budai hídfőnél (8-as autóbuszok megállóhelye) és az Ybl Miklós téren (86-os autóbuszok megállóhelyén) állnak meg.

Pest felé a Szarvas téren (a 86-os autóbuszok megállóhelyén), a Döbrentei téren (a 86-os autóbuszok megállóhelyén), az Erzsébet híd, pesti hídfőnél (a 8-as autóbuszok megállóhelyén) és az Eötvös téren (a 2-es villamospótló autóbuszok megállóhelyén, az alsó rakparton) állnak meg a járatok.

Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a forgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. A korlátozások okozta kellemetlenségekért ezúton kérjük és köszönjük az erre közlekedők türelmét.

Budapesti Közlekedési Központ

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.