Nagy Vagy! Budaörs a TV2-n (videó)

A Nagy Vagy! a magyarországi és határon túli általános iskolák csapatainak fantasztikus hangulatú versenye minden vasárnap délelőtt a TV2 képernyőjén látható. A tizennégy héten át tartó viadal látványos erőpróbáinak résztvevői: gyerekek, tanárok, szülők és sztárok. A győzelemért Budaörs 1. Számú Általános Iskolájának csapata is harcba szállt. 

 

A versenyen földön, levegőben vagy éppen vízben kell összemérni erejüket, tudásukat a  gyerekeknek a dicsőségért és a fantasztikus fődíjakért. Sőt a Nagy Vagy produkció több ennél: mozgalom, amelynek követői hétről hétre vizsgáznak lelkesedésből, összefogásból és kitartásból is.

Immár harmadik alkalom, hogy Budaörs 1. Számú Általános Iskolájának „kis csapata” is harcba szállt a győzelemért. A gyerekek lelkesen készültek és gyakoroltak a megmérettetésre, a felkészülést a Budaörsi Kézilabda Egyesület is támogatta.

Az edzéseken a labdával és futással kapcsolatos gyakorlatokra fektették a hangsúlyt, ezek hasznosak lehetnek a versenyszámok során. Bár igaz, hogy idén vizes feladatokban kellett helytállni, de többször is elfőrdult, hogy egy-egy feladat során a vízből ki kellett emelkedni, dobni vagy pontosan célba találni.

Videóriportunk:

 

A helyszín a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, ahol hatalmas szurkolótábor is biztatja csapatunkat.

Az 1. számú Általános Iskola tavaly továbbjutott a középdöntőből az elődöntőbe. De vajon  ezúttal mi lesz a végeredmény, idén hogyan sikerül teljesíteni a feladatokat!?

Erre kérdésekre választ kapunk, ha figyelemmel követjük a Nagy Vagy! adását minden vasárnap délelőtt a TV2 -n !

A verseny  2012. november 11-én, vasárnap 9:05-kor veszi kezdetét a TV2 képernyőjén!

Hajrá Budaörs!

(Füredi Szilvia – Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.