Látványos rendezvénytérré alakult a fapados terminál

Mostantól rendezvényközpontként szolgál a hónapokkal ezelőtt bezárt ferihegy1. A Terminál 1 Airport Event Center ezen belül céges –  és magánrendezvényeknek ad majd otthont.

 

A felülről nézve egy repülőgép sziluettjét kirajzoló, Bauhaus stílusban megépített 1. Terminál közel kétezer négyzetméteren, három földszinti csarnokkal, hatalmas galériával és futópályára néző tetőterasszal várja vendégeit.

 

A Budapest Airport tervei szerint a terminálépület kivételes adottságaival elsősorban nagyobb társaságból álló rendezvényeknek szolgálhat majd helyszínéül. Már most egyre több foglalás érkezik, így december végéig már biztos, hogy több nagyszabású rendezvénynek ad helyet az átalakított reptéri terminál.

 

Október végén a Terminal 1 Airport Event Center üzemeltetői nagyszabású nyílt napot is rendeztek

a rendezvény- és konferenciaszervező szakma számára. Az eseményen az 1. Terminál korábbi utasforgalmi tereit, helyiségeit a legkülönfélébb igények szerint rendezték be, melynek célja az volt, hogy bemutassák a szakmai közönség számára a terminál sokoldalú felhasználási lehetőségeit.

 

A reptéri rendezvényközpont üzemeltetői az érkezési csarnokban közel négyszáz fős konferenciatermet alakítottak ki, míg az indulási oldalon egy bemutatótermet rendeztek be, ahol kényelmes kanapékat is elhelyeztek. Szintén ebbe a térbe még egy a repülőtéri forgalmi előtereken dolgozó sárga-fekete kockás autót is kiállítottak. A galériaszinten pedig büféasztalos kávézók, valamint kényelmes pihenősarkok lettek kialakítva.

 

Több mint 400 autó parkolása is lehetséges, illetve mozgáskorlátozott vendégek is akadálymentesen közlekedhetnek majd a terminál egész területén.

 

Füredi Szilvia

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.