Sajtóértesülések szerint holtan találták meg az eltűnt kisfiút

Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiú holttestét szombaton délelőtt a Sonline.hu értesülése szerint. A portál úgy tudja, a gyermeket agyonverték.

 

Pálné Gergely Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője a hírt az MTI-nek nem erősítette meg, mindössze annyit mondott: a rendőrség szombaton 14 órakor rendkívüli sajtótájékoztatót tart a kisfiú eltűnésével kapcsolatos fejleményekről.

 

FRISS HÍR:

 

Brutális kegyetlenséggel ölték meg a Kaposváron eltűnt 11 éves fiút

 

Előre kitervelt, brutális gyilkosság áldozata lett a hétfőn Kaposváron eltűnt 11 éves felsőmocsoládi fiú, nevelőapjának élettársát és két hajléktalant vettek őrizetbe az üggyel kapcsolatban – közölte a Somogy megyei rendőrfőkapitány szombaton sajtótájékoztatón.

 

Piros Attila elmondta: már tudják, hogy a kisfiú halott volt hétfőn éjjel, amikor a gyermek nevelőapjának élettársa bejelentette az eltűnését, a nő félrevezette a hatóságot.

A rendőrség szombat reggel a Kaposvári Egyetem mögötti lévő erdőben találta meg a fiú holttestét. A bejelentő és a két hajléktalan férfi alaposan gyanúsíthatók a gyilkosság elkövetésével – hangzott el.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: http://www.budaorsiinfo.hu/?p=38868#more-38868

 

A kisfiú eltűnését a nevelőanyja hétfő éjjel jelentette be a rendőrségen. Ezt követően a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve nagy erőkkel kezdték meg a kutatást a fiú után. A bejelentés szerint a fiú hétfő este a kaposvári Tesco parkolója mögötti játszótérről 19 óra körül tűnt el.

A rendőrök mellett önkéntesek – családtagok, ismerősök és civil segítők – is keresték a gyermeket. Átkutatták az áruház melletti Malom-tó környékét, majd pénteken az egyik internetes közösségi oldalon előző nap megjelent felhívásra több mint százan kutatták át a Kaposvár melletti Deseda-tó környékét, eredménytelenül.

Rendőrök biztosítják a helyszínt egy elhaladó mentőautó mellett Kaposvár fészerlaki városrészének közelében 2012. november 3-án. Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiú holttestét a Sonline.hu értesülése szerint. A portál úgy tudja, a gyermeket agyonverték. MTI Fotó: Varga György

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.