Halloweeni horrormaraton a Corvin moziban

Megrendezik az első horrormaratont Halloween alkalmából október 26-án, pénteken a Corvin moziban.

 

 

A Halloween Night Fest programján a horror műfaj újdonságai szerepelnek. Az ACS Service és a UPC videotár támogatásával megrendezésre kerülő mozimaratonon este hattól reggel hatig peregnek a magyar közönség számára először látható európai és amerikai produkciók. A filmekre külön-külön is jegyet lehet venni, de a hét alkotásból álló teljes programra érvényes karszalag is váltható – tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

 

A horror és a sci-fi szerelmesei az éjszaka során zombikkal, vérfarkasokkal és mutánsokkal találkozhatnak a filmvásznon. A műsorban látható Alejandro Brugués argentin rendezőnek a fantáziafilmek idei brüsszeli nemzetközi filmfesztiválján Ezüst Holló-díjjal elismert Juan a zombivadász című filmje, valamint William Eubank Love című sci-fije, amiért az athéni filmmustrán rendezői díjat kapott. Vetítik továbbá Juan Martínez Morentól a több nemzetközi fesztiválon díjazott Vigyázat, vérfarkas!, Elio Quirogától a 2006 óta számos filmmustrán bemutatott Sötét óra, az ausztrál Stephen Amistól A 25. birodalom, a francia Xavier Genstől a Hasadás és a brit Steve Barkertől A helyőrség: Fekete nap című filmet.
A fesztiválról lemaradók október 26-tól egy hónapig a UPC videotárjából is elérhetik a horrormaratonon bemutatott alkotásokat.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.