Heti sportszemle – Budaörs aktuális sporthírei

  • Nehéz győzelmen vagyunk túl!- III. ker. TVE- Budaörs 0-1 (0-1-)
  • Igazi Csapatjáték!- Sikeresen vették az akadályokat kézilabdás lányaink
  • Győzelem után vereség- Junior kézilabda csapatunk nagyarányú vereséget szenvedett
  • Javuló játék-Utánpótlás fiú csapatunk is labdát ragadott a hétvégén

 

Nehéz győzelmen vagyunk túl!- III. ker. TVE- Budaörs 0-1 (0-1-)

 

A hétvégén Budaörs felnőtt focicsapata a III. ker. TVE csapatával játszott mérkőzést.

 

Talán az izzasztó melegnek és az óbudai csapat lendületes indításának köszönhetően az első 15 percben kicsit szétesett volt a játékunk. A 3. percben azonban Papp Gábor remek lövésével sikerült előnyt szereznünk, majd 7 perccel később emberelőnybe is kerültünk. A második félidőben egymás után alakítottuk a helyzeteket. A találkozón Kleiber Dávid az újonnan igazolt játékos is bemutatkozott. A soron következő ellenfél a RAFC csapata lesz, 2012. október 27-én.

 

Igazi Csapatjáték!- Sikeresen vették az akadályokat kézilabdás lányaink

 

Budaörs felnőtt kézilabda csapata a Győri Audi ETO KC otthonában lépett pályára, ahol hatalmasat küzdve 31:25 arányban múlta felül a győri alakulatot.

 

Küzdelmes mérkőzésre készültek a lányok, hiszen a győri egy kiváló, fiatal játékosokból álló

csapat, akik a forduló előtt még veretlenek voltak.

 

Jól indult az első félidő, több gólt is sikerült szereznünk, illetve több alkalommal is szerencsésen kivédekeztük ellenfelünk támadásait. Azonban a győri fiatalok hibáinkat kihasználva az első félidőre ledolgozták hátrányukat. Az első félidő végén mindössze egy gólnyi előnyünk volt ellenfelünkkel szemben.

 

A második félidőt is jól kezdtük, igazi csapatmunka folyt a pályán. Rövid időn belül három gólt is lőttünk, azonban a győrieknek még ezt a különbséget is sikerült behozni. Végül a lányok gyorsabb tempóra kapcsoltak, és 31:25 arányban sikerült megnyernünk a mérkőzést.

 

 

Győzelem után vereség- Junior kézilabda csapatunk nagyarányú vereséget szenvedett

 

A hétvégén junior csapatunk is pályára lépett, a győzelem ezúttal azonban elmaradt.

 

Junior csapatunk is felvette a versenyt a Győri Audi ETO KC II csapatával szemben. Még nagy a különbség, hiszen végeredmény49:26 lett a győri utánpótlás csapat javára.

 

„Örömteli, hogy az ország egyik legjobb utánpótlás csapata ellen 26 gólt szereztünk, az viszont a  jelenlegi állapotunkat tükrözi, hogy 49 gólt kaptunk. Nagy különbség volt a két csapat között, de kicsit több hittel és vagányabb hozzáállással tudtunk volna szűkíteni az eredményen. Egyes fázisokban voltak egész jó pillanataink, és elkövettünk gyermeteg hibákat is, sajnos ebből volt több.”- nyilatkozta a mérkőzés után Mihály Attila, vezetőedző

 

Javuló játék-Utánpótlás fiú csapatunk is labdát ragadott a hétvégén

 

Csapatunk a Pénzügyőr II játékosaival mérkőzött meg. Sajnos azonban nekik sem sikerült győzelmet aratni ellenfelük felett.

 

Igaz, hogy nem sikerült megnyerni a meccset, azonban Datzuk Péter utánpótlás edző szerint folyamatosan javuló játékot mutatnak a srácok.

 

Kicsit talán megilletődötten kezdtük el a játékot, ellenfelünk pedig mindezt kihasználva számolatlanul lőtték a gólokat. Negyed órát kellett várni az első gólunkra, így a félidő végére jelentős hátrányba kerültünk, melyet később sem tudtunk behozni.

 

Az elmúlt héten kezdtük gyakorolni a mérkőzéseken előforduló taktikai elemeket, mind a védekezés, mind a támadás tekintetében. Amit azonban nem lehet modellezni, hogy nem szabad megijednünk akkor sem, ha az ellenfél idősebb, magasabb, erőszakosabb játékosokból áll. A végeredmény túlzónak tűnhet (25:6), de a fejlődésre egy visszavágó jellegű edzőmeccsen is lehetőségünk lesz a közeljövőben. Szükségünk is van sok ilyen vesztes meccsre a tapasztalatszerzéshez, mert nem szégyen tanulni a jobbtól.” -mondta Datzuk Péter, edző

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.