Magyar videokonferencia rögzítő alkalmazást választott a Cisco

Magyar TC & C Kft. szoftverfejlesztő vállalat CARIN alkalmazását választotta a Cisco Systems az Egyesült Államok második legnagyobb bankjánál a TelePresence videokonferencia rendszerhez kapcsolódó hívásrögzítésre – tájékoztatta az MTI-t a TC & C kommunikációs partnere.

 

A TC & C termékeit már ötven országban több száz vállalat alkalmazza világszerte. A magyar vállalkozás exportbevételét az idén közel ötven százalékkal növeli a most kötött üzlet, amely révén a TC & C a Cisco Systems közvetlen beszállítója lett.
A CARIN alkalmazás az elektronikus csatornákon folytatott kommunikációt (beleértve a hang- és videó hívásokat, a TelePresence videokonferenciákat és a mobiltelefon beszélgetéseket) képes egyetlen egységes rendszerben rögzíteni és reprodukálhatóvá tenni az üzleti életben megkövetelt megbízhatósági és biztonsági paraméterek mellett.
A TC & C 1992-ben alakult meg 2 emberrel és egymillió forint alaptőkével telefon- és call centerekhez kapcsolódó innovatív megoldások fejlesztésére. A vállalat mostanra már 28 embert foglalkoztat és saját tőkéje 2011 végére elérte a 144 millió forintot.
Az elmúlt öt évben árbevétele több mint 50 százalékkal emelkedett, ezen belül exportbevétele csaknem hétszeresére nőtt. Az előzetes adatok szerint idei árbevétele mintegy 20 százalékkal haladja majd meg a 2011-es 176 millió forintot.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.