Ez a magyar emberek bőrére megy

Az EU által kért újabb megszorításokat is szolgai módon teljesíti a kormány. A Jobbik felháborodással értesült arról, hogy a kormány által nemrég beígért két új megszorító csomag után egy harmadik Matolcsy-csomag elkészítésére is ígéretet tett Orbán Viktor Brüsszelben.

 

A kormány szemlátomást képtelen megérteni, hogy a szocialisták által megkezdett restrikciós gazdaságpolitika folytatásával csak fokozódni fog a magyar emberek milliónak elszegényedése és a magyar gazdaság még inkább leszakad a régió államaitól.
A korábban szabadságharcos retorikát hangoztató Orbán-kormány jelenleg a brüsszeli bürokraták előtt megalázkodva várja, hogy megmondják neki, mekkora megszorításokkal kell sújtani a magyar embereket. Egyre több ember számára válik nyilvánvalóvá, hogy a külföldről pénzelt baloldali pártok mellett a Fidesz által vezetett kormánykoalíció is alkalmatlan a magyar nemzeti érdekek képviseletére. Akinek Brüsszelből diktálnak, az ugyanúgy idegen érdekek gátlástalan kiszolgálója, mint azok, akik korábban Moszkvából várták az utasításokat.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.