Dugó a Hungária körgyűrűn és a sugárutakon csőtörés miatt

Csőtörés van a Hungária körút és a Thököly út kereszteződésében, ezért torlódás alakult ki péntek reggel a körút és az azt keresztező sugárutak, a Váci út, Mogyoródi út és Kerepesi út találkozásainál – közölte a BKK Info vezetője az MTI-vel.

 

Rosta Marian elmondta: a csőtörés miatt a Thököly út belváros felé vezető oldaláról elterelték a forgalmat a Hungária körútra, csak a buszokat engedik át a forgalmat irányító rendőrök, továbbá az út kifelé vezető oldalán is csak egy sáv járható. Szintén csak egy sávon haladhat a forgalom a Hungária körúton az Árpád híd felől a Kerepesi út irányába tartó oldalon.

Ezeken az útvonalakon kívül nagy a torlódás a Hungária körutat keresztező sugárutakon is, így a Váci, a Mogyoródi és a Kerepesi úton is, valamint a Róbert Károly körút-Hungária körút vonalán az útszűkület előtt is. A torlódás érinti az M3-as autópálya bevezető szakaszát.
A helyzetet nehezíti, hogy a közelgő hosszú hétvége miatt egyébként is többen vannak az utakon – tette hozzá Rosta Marian.
Közlése szerint a csőtörés hajnalban történt, de információik szerint még mindig tart a törés pontos helyének feltárása, ezért még sokáig fennállhat a torlódás.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.