Legfiatalabb kézilabdásaink is harcba szálltak a győzelemért

Elkezdődött a Budapest Kézilabda Gyermekbajnokság. Utánpótlás csapataink három korcsoportban indult el a versenyen. Eddig egyik korosztályunk sem tudott még nyerni, azonban hősiesen küzdötték végig a mérkőzéseket.

 

2012. október 13-án játszotta első meccsét az U14-es fiú csapatunk az Angyalföldi SI-vel szemben.

Sajnos már az első félidő végén kilenc gólos előnyben voltak a vasas fiúk. Ami a második játékrészt illeti, folyamatosan lőtték megkezdett indítás góljainkat, az általunk elveszített helyzetekből.

Végül kiütéses vereséggel ért véget az összecsapás. A végeredmény pedig 41:9 lett az angyalföldiek javára. Mindezek ellenére a srácok mindent beleadva, lelkesen próbálták megszerezni a labdát.

Szintén szombaton lépett pályára az U11 csapata is, akik már két mérkőzést is játszottak.

Első ellenfelünk a Dabas KC VSE volt, akik 23:35 arányban arattak győzelmet felettünk.

A második találkozó sem sikerült jobban, hiszen a százhalombattaiak 18:4-re győzték le mieinket.

2012. október 14-én pedig U10-es lánycsapatunk kapott lehetőséget a bemutatkozásra, azonban nekik sem sikerült a győzelem. Az FSZSE III (4:20), illetve az FTC IV (20:4) is jobbnak bizonyult.

A Budaörsi Kézilabda Sportegyesület jelenleg a már említett három korosztályban indította el csapatait. A mérkőzéseken valamennyien mindent megtettek a jó eredményért, azonban  egyértelmű, hogy sokat kell még tanulniuk.

A fiatalok egyébként nehéz év előtt állnak, hiszen legtöbb ellenfelük már több éve együtt játszik, így nagyobb rutinnal is rendelkeznek. A gyerekek azonban nagyon élvezik az edzéseket, keményen dolgoznak és minden alkalommal ügyesebbek.

A következő megmérettetés télen lesz, hiszen játékosaink részt vesznek majd a Pest megyei rendezésű Erima Kupán is.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.