Képzési központot nyitott Budaörsön a GE Healthcare

Műszaki termékismereti képzési központot nyitott Budaörsön az egészségügyi technológiák fejlesztésével és gyártásával foglalkozó GE Healthcare; Európában ez az első ilyen létesítmény – közölte a társaság pénteken.

 

A tájékoztatás szerint az Európából, illetve a kontinensen kívülről érkező mérnökök számára egyedülálló lehetőség, hogy termékismereti képzések keretében megismerjék a GE Healthcare röntgenkészülékeit, sebészeti, mammográfiai és CT-berendezéseit, illetve vaszkuláris eszközeit. A képzést magyarországi szakemberek és képzett oktatók tartják.

A központ képzési programok teljes skáláját kínálja, egyebek között klinikai, operatív és technológiai tanfolyamokat technológusoknak, orvosoknak, adminisztrátoroknak és más egészségügyi szakembereknek.

A GE Healthcare 1997-ban kezdte meg működését Magyarországon, az üzletág magyarországi kereskedelmi képviseleteként. Ma már csaknem 500 munkatársat foglalkoztat itt a GE Healthcare, amelynek kelet- és közép-európai regionális értékesítési- és szervizközpontja is Magyarországon van. 1999-ben elindult a klinikai alkalmazások kutatása és fejlesztése, azóta a bővítés folyamatosan zajlik. A Budaörsön kiépült kutató-fejlesztő központban csaknem 200 mérnök dolgozik.

Az angliai székhelyű GE Healthcare több mint 42.500 munkatársat foglalkoztat a világ több mint 100 országában.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.