Whiskyt kortyolgatott az ünnepelt kétéves szülinapos

Jó adag whiskyvel ünnepelte második születésnapját egy walesi kisfiú.

 

A BBC csütörtöki jelentése szerint Sonny Rees szülei a dél-walesi Swansea egyik éttermében rendeztek kisebb bulit gyermekük születésnapjára, és az ebéd után egy pohár gyümölcslevet rendeltek neki.

Az ital megérkezett, és Sonny lassú, tempós kortyokkal csaknem ki is itta a pohár tartalmát, miközben a család szorgalmasan fotózta a békésen iszogató születésnapost.

Édesanyja, Nina Rees azonban egy idő után arra lett figyelmes, hogy kisfia “furcsa fintorokat” produkál, és gyanút fogva belekóstolt gyermeke italába.

“Whisky volt … mégpedig dupla. Az első korty után éreztem az enyhe égető hatást a torkomon és a melegséget a mellkasomban” – mesélte az esetet Mrs. Rees. Hozzátette: azonnal pánikszerű dührohamot kapott, mivel Sonny legalább tíz kortyot lehúzott a gyümölcslé helyett felszolgált erős szeszből, és “egyértelműen berúgott”.

Sonny “befolyásolt” állapotára vallott, hogy mire megérkeztek vele a közeli kórház sürgősségi osztályára, a kisfiú már mélyen aludt.

Az orvosok az alapos kivizsgálás után szerencsére semmilyen károsodást nem találtak, és – miután kialudta bódulatát – a gyermek hazamehetett.

A vendéglőt üzemeltető Frankie and Benny’s étteremhálózat szóvivője a BBC-nek nyilatkozva kijelentette, hogy a cég “rettenetesen sajnálja a történteket”. Hozzátette: emberi mulasztás történt, és a vállalat megfelelő intézkedéseket foganatosít annak érdekében, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő többé.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.