„Legyen a mozgás öröm” – még több sport, még színesebb testnevelés órák

A magyarországi Decathlon pályázatot hirdet budaörsi általános iskolák, 1. és 5. osztályos tanulói számára, melyen értékes sportszerutalványokat lehet nyerni. A benyújtási határidő 2012. október 20!

 

A Decathlon még szeptemberben meghirdetett pályázata helyi iskoláknak ad lehetőséget arra, hogy bővítsék sporteszközeiket. Ezzel biztosítani tudják diákjaiknak, hogy a megnövekedett testnevelési óraszámoknak köszönhetően, a jelenleginél is több sportággal ismerkedjenek meg.

 

A pályázat alapvető célja, hogy az iskolák olyan tantervet állítsanak össze, mellyel örömtelibb és változatosabb módon tudják biztosítani a mozgási lehetőségeket. Hozzájárulva ezzel a tanulók egészségéhez, kiegyensúlyozottságához, önbizalmuk növeléséhez, valamint segíti őket a jobb tanulmányi eredmények elérésében.

 

Önkormányzatok, egyházi intézmények vagy alapítványok által működtetett általános iskolák 1. vagy 5. osztálya egyaránt benyújthatja pályázati szándékát.

 

Az elbírálásnál olyan szempontokat is figyelembe vesznek, mint az intézmény oktatóinak szakmai hátterét, a jelenleg rendelkezésre álló sporteszközök számát, állapotát, illetve a bevezetésre szánt sportágak számát is.

 

A tender során három tanintézet összesen három millió forint értékben kaphat sportoláshoz szükséges eszközöket. A megnyert összeget elsősorban csapat és ütős sportokra, illetve fitnesz termékekre lehet költeni. A pályázat benyújtására még 2012. október 20-ig van lehetőség!

 

Bővebb információ: edit.polgari@oxylane.com

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.