Aranyérmet nyert a Magyar Posta bélyegeivel

Aranyérmet nyert a Magyar Posta 2009-2011-es bélyegportfóliója az Egyetemes Postaegyesület (Universal Postal Union) 25. kongresszusa alkalmából Katarban megrendezett nemzetközi bélyegkiállításon.

 

A nemzetközi bélyegkiállításon az elmúlt három év magyar filatéliai remekeit mutatta be a Magyar Posta. A szakmai zsűri kiemelte a magyar postabélyeg-kiadás innovatív megoldásait, amelyek közül a Magyarország új alaptörvénye tiszteletére kiadott, aranyfóliával és kristállyal díszített bélyegkülönlegességet értékelték nagyra – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Magyar Posta Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

“A Magyar Posta tudatosan vállalja a bélyegkibocsátással együtt járó kulturális missziót. Arra törekszik, hogy a magyar bélyegekre jellemző kibocsátási és grafikai hagyományokat innovatív megoldásokkal, újszerű nyomdatechnikai eljárásokkal gazdagítsa” – hangsúlyozta közleményében a vállalat.

A rangos elismerést Sümegi Péter, a Magyar Posta hatósági kapcsolatok igazgatója vette át a Dohában zajló kongresszus csütörtöki zárónapján.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.