Szegeden mutatják be Koltai Róbert Magic Boys című filmjét

A forgatások egyik helyszínén, Szegeden tartják Koltai Róbert új alkotásának, a Magic Boysnak az ősbemutatóját; a film főbb szerepeit Pindroch Csaba és Szabó Győző mellett Michael Madsen és a brit popdíva, Jamelia játssza.

 

A 2009-ben forgatott filmet először a Belvárosi mozi közönsége láthatja, az október 18-i országos premierig azonban az alkotók több nagyvárosában is megfordulnak majd, hogy népszerűsítsék a művet.

A film története két vidéki gyári munkásról szól, akik véletlenül tudomást szereznek egy több millió dolláros csalásról. Pindroch Csaba és Szabó Győző chippendale-fiúnak álcázza magát és Londonba menekül; szerencsétlenségükre a Michael Madsen – őt többek között Tarantino Kill Billjéből ismerheti a közönség – alakította maffiózóba botlanak.

Elsőként a film fináléját forgatták le 2009-ben a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadán. A fesztiválon fellépő brit popsztár, Jamelia Hrutka Róbert a filmhez készült dalát adta elő – a szöveget maga írta -, a számot pedig a kék, illetve piros chippendale-jelmezbe öltözött Pindroch Csaba és Szabó Győző egyedi koreográfiájú táncprodukcióval kísérte. Az előadást a több ezres közönség kitörő lelkesedéssel fogadta, így meglehet, hogy a színpadon megjelenő táncosok és zenészek mellett – ha csak egy villanás erejéig – a fesztiválozók saját magukat is megpillanthatják a filmen.

A jamaikai származású rhythm and blues énekesnőnek ez volt az első filmfőszerepe.

A koncert mellett más jeleneteket is Szegeden forgatott a népes stáb az angol-magyar-kanadai koprodukcióban készült vígjátékhoz: a moziban feltűnik majd az Anna-fürdő, a színház és egy diszkó belseje is. A forgatáson csaknem kétszáz szegedi statiszta vett részt, és kisebb szerepekben megjelennek szegedi színészek is.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.