Fillaris lány a dobogón

A vasárnap (május 20.) megrendezett országos diákolimpia döntőjében a fillaris Ferenczi Fédra harmadik helyen ért célba a salgótarjáni pályán. Az 1997-es születésű lánynak a 2,3 km hosszú, gyors és száraz pályán három kört kellett megtennie, hogy a tizenöt év alattiak kategóriájában bronzérmet szerezzen. A különböző korcsoportokban is megmérettettek a Fillari utánpótlás versenyzői, így legnépesebb mezőnyben, a leghosszabb távon (6 kör) az U 17-es kategóriában Kovács Benedek 7. , míg Turi Szabolcs a 8. helyezést gyűjtötte be csapatának. A fillarisok közül voltak olyanok is, akik életük első versenyét teljesítették.
“Külön örülünk Fédra sikerének és büszkék vagyunk mind a nyolc versenyzőnkre, akik a Fillari és Budaörs Város színeiben rajthoz álltak a hétvégén” – mondta László Dávid a fillarisok ügyvezetője.

A legközelebbi nagy megmérettetés a Veszprémi Magyar Kupa lesz a budaörsi hegyikerékpárosok számára, 2012. június 3-án. Soraikba pedig addig is várják a kerékpározás szerelmeseit, a heti háromszori edzésre, vagy a felnőttek túrázásaira. Elérhetőségek:

Junior Team (10-18 éves kor):
Lobmayer Balázs
T.: + 36 70 367 10 30
E.: lobmayer.balazs@gmail.com

Felnőtt csapat:
Schmeisel Szabolcs
T.: +36 70 201 55 93
E.: schszabi@gmail.com

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.