Aranyérem a Fillarisoknál

Az év első jelentős megmérettetésén a X. Buda Maraton Mountainbike versenyen Szederkényi Bence a Fillari Team Budaörs MTB Sportegyesület versenyzője bizonyult a leggyorsabbnak korosztályában a 21 kilométeres távon.
A rutinos versenyző a 19 év alattiak korcsoportjában megszerezte az idei év első aranyát a Fillarinak.

Bence budaörsiként a Fillarinál kezdett el kerékpározni és pár év alatt az egyesület egyik komoly versenyzőjévé nőtte ki magát. “Természetesen még sokat kell tanulnia Bencének, de kétségtelen, hogy a fiatal versenyző és edzői az elmúlt években jól dolgoztak. Az egyesületünknek így meg van az első aranya 2012-ben, büszkék vagyunk Bencére!” – mondta László Dávid a csapat ügyvezetője.
“A sikeres évkezdés meghatározó a számunkra, és Bence szereplése is példaértékű a többi versenyzőnk számára.” – folytatta Schmeisel Szabolcs, az egykori Magyar Körverseny, a Tour De Hongrie összetett negyedik helyezettje, a Fillarisok elnöke.
Az egykori kiváló versenyző mostanában már csak a Fillari koordinálásával foglalkozik, elmondása szerint, nagy átalakítások várhatóak és új tervei között szerepel a felnőtt csapat megerősítése is.
Így a Fillarisok nem csupán utánpótlás csapatukba várják a versenyzőket, hanem az idősebb korosztály képviselőit is csalogatják közös, túra jellegű kerékpározásaikra.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.