Budaörs és a térség vállalkozóinak: Túlélés és fejlődés (jelentkezési linkkel)

Pénz, piac és partnerség 
- Túlélés és fejlődés a közösség részeként INGYENES KONFERENCIA
Időpont: 2012. április 24. (kedd), 9.00-13.30
Helyszín: Budaörs, Budaörs Város Önkormányzata, Szabadság út 134. II. emelet

Budaörs Város Önkormányzata és a Piac & Profit  közös konferenciája az önkormányzat, a kormányzat és az üzleti szektor partnerségére helyezi a hangsúlyt. Az együttműködés, partnerség, összefogás, összehangolódás, az érdekek harmonizációja nélkül ugyanis egyik partner sem lehet sikeres.

A partnerséget és a helyi közösség részekénti létezést hangsúlyozó rendezvényre várjuk a kkv-kat, külön említve az agrárvállalkozásokat, az önkormányzatokat és a térség fejlesztésében érdekelt szervezeteket.

A konferencia egy csokorba fűzi a kormányzati, pénzintézeti, Európai Uniós, és helyi finanszírozási és fejlesztési lehetőségeket, valamint bemutatja a legfrissebb, leghatékonyabb üzleti megoldásokat, melyek alkalmazása versenyelőnnyé válhat.

A térség vállalkozóinak és önkormányzatainak fejlődése múlik azon, hogyan tudják az érintettek optimálisan kihasználni az mkv-k, kkv-k és az agrárium, valamint a térségfejlesztés kedvezményes és egyéb forráslehetőségeit, s azt a helyi üzleti, társadalmi környezet fellendítésére transzformálni.

A rendezvény április 24-én, Budaörsön, az önkormányzat II. emeleti konferenciatermében lesz.

Regisztráció és részletes tematika ezen az oldalon található.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.