A Nagy Retro Házibuli

Minden, ami a 60-as, 70-es, 80-as évek!
Zenék, ízek, élmények….Egy régen várt rendezvénynek ad helyet a Jókai Mór Művelődési Központ március 31-én. Minden a “retro” körül forog – szó szerint a nagy disco gömb is a színház teremben. Lesz itt minden, ami tökéletes kikapcsolódást és jó szórakozást kínál erre az estére: nagyszerű zenék előbb élőben a Gesarol együttestől, majd Tóbiás retro discojára rophatjuk hajnalig a legismertebb zenékre….

Régi reklámokat sugároz a tv az előtérben (S-modell, Skála, Corso cipő, Traubisoda) míg a teremben a retro tárgyak kiállítása mellett mozizhatunk is  (A kis utazás, Feri és az édes élet, Elveszett illúziók, Magyar retro..)

És ez még nem minden! A bejárat előtt igazi retro csemegék köszöntenek már minket:  régi kedvenc autók és motorok, majd kezünkben a rendezvény ajándék fröccsével már el is merülhetünk a 60-as, 70-es, 80-as évek felidézett hangulatában.
Ha öltözékünk és frizuránk is idézi ezeket az időket, akár nyereményre is számíthatunk…Gesarol koncert, Tóbiás retro disco, filmek, reklámok, tárgyak….
Welcome drink és ajándék a belépőjegy mellé!
Retro autó szépségverseny – régi autók, régi magnók, régi képek, régi filmek….
Tánc kifulladásig!
Belépőjegy: 1980 Ft elővételben, a helyszínen 2200 Ft
Információ: 06-30-9000-394, www.jmmk.hu

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.