Barackos csirke rizzsel

Élményfőzés Mák Évával műsor 2012.02.15-i receptje:

Barackos csirke rizzsel 

Hozzávalók:

4 db csirkemell filé, 1 doboz őszibarackbefőtt, 2 dl tejszín, fél deci olívaolaj, só, bors

Elkészítése:

A csirkemelleket vágjuk csíkokra, az olívaolajon pirítsuk barnulásig. Az olajból a csirkemell szeleteket szedjük ki. A barackbefőttből a barackot pirítsuk át ugyanezen az olajon, csak ameddig picit megbarnulnak. Ekkor rakjuk vissza a csirkemellet a barackok mellé, öntsük hozzá a barack levét, adjunk hozzá 2 dl tejszínt, tehetünk hozzá pici sót, borsot, majd forraljuk be addig, amíg picit besűrűsödik. Párolt rizzsel tálaljuk.

Főzzön velem minden nap a Budaörs Rádióban.

Mák Éva

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.